Ga direct naar de inhoud.

Doe dag Damman

Doe dag Damman 1

Damman neemt op maandag 07 en dinsdag 08 juni deel aan de ‘Doe Dagen 2021’ georganiseerd door Zoetermeer On Stage. Op beide dagen ontvangen wij VMBO leerlingen van diverse scholen binnen Zoetermeer, die een technische richting hebben gekozen.

Lees meer

Rijplaten opgehoogd

week 10 foto1

Door het velen materiaal dat binnen Damman BV wordt verwerkt was het weer nodig om de rijplaten op te hogen. Dankzij een externe partij die in het bezit is van de juiste hulpstukken was dit alles binnen een mum van tijd geregeld. Onze heftruckbestuurders zijn blij met het eindresultaat en kunnen weer zonder problemen naar binnen en buiten rijden.

Lees meer

Nieuwe tumble!

Nieuwe tumble 1

Deze week is onze splinter nieuwe rondvibrator (trommelmachine in de volksmond) geïnstalleerd. De machine is een grote upgrade t.o.v. onze oude machine, doordat deze geheel automatisch de producten kan ontbramen alsmede separeren.

 

Lees meer

Damman graveert met eigen lasergraveermachine

Lasergraveren 2

Onlangs heeft Damman een nieuwe lasergraveermachine geïnstalleerd. Hierdoor kan Damman in eigen beheer graveerwerk verrichten. De lasergraveermachine graveert razendsnel in zowel metalen als kunststoffen.

Lees meer

Blijf op de hoogte!

Ontvang eenvoudig de laatste ontwikkelingen van Damman in uw mailbox via onderstaand formulier