Checkmark
Modern en geavanceerd machinepark
Checkmark
Aandacht voor u als klant
Checkmark
Stiptheid van onze medewerkers

Industrieel toeleverancier voor samengestelde producten uit dunne plaat en licht constructiewerk

Damman bestaat al sinds 1948 en al die jaren staat de klanttevredenheid voorop. Al jaren zijn we de specialist in het leveren van plaatwerk en het assembleren van constructies. Door onze ervaring hebben we ons ontwikkeld tot de ideale partner voor het produceren van al uw plaatwerk en lichte constructies.

Producten van koolstofstaal, roestvast staal en aluminium

Damman is een industrieel toeleverancier voor samengestelde producten uit dunne plaat en licht constructiewerk. We fabriceren samengestelde producten van koolstofstaal, roestvast staal en aluminium. Onze engineerafdeling helpt u met het optimaliseren van het basisontwerp. Onze goed opgeleide plaatwerkers en gecertificeerde lassers dragen zorg voor kwaliteitsproduct, zowel technisch als esthetisch. Damman levert een compleet afgewerkt en gemonteerd eindproduct conform de gestelde eisen.

We beschikken over een modern en geavanceerd machinepark, onontbeerlijk in de plaatverwerkende industrie. Het vakmanschap, de aandacht voor u als klant, de slagvaardigheid en stiptheid van onze medewerkers maken het verschil.

 

Adviseren

Wij zijn dagelijks met metaaluitdagingen bezig en hebben kennis van de uitgebreide technische mogelijkheden van metaal, normen en voorschriften in het algemeen en van ons machinepark in het bijzonder. U kunt uw voordeel daarmee doen, en wij vinden het prettig om deze kennis met u te delen.

We denken graag met u mee over de productdetaillering en kunnen u adviseren over efficiëntere productie, toleranties en afwerking. In uw innovatie doelstelling zult u streven naar een kwalitatief optimaal product, gunstige kostprijs en korte time to market. Damman wilt u daar graag bij helpen!

 

Engineering

Damman visualiseert uw ideeën en zet deze om in productietekeningen. Met onze kennis van productiemogelijkheden, materialen en afwerkingen kunnen wij uw productdetaillering optimaal uitvoeren.

 

Productie

Onze vakmensen hebben de beschikking over een geavanceerd machinepark. Wij zijn onderscheidend in het vervaardigen van samengestelde producten van plaat en deze worden compleet afgewerkt geleverd. En het fabriceren van lichte constructies.

Alle producten worden conform klantspecificaties gemaakt. 85% daarvan is voor de industriële markt, waardoor we gewend zijn aan uiteenlopende voorschriften. Ook beheersen we diverse lasprocessen en beschikken over gecertificeerde lassers.

 

Logistiek

Damman heeft de beschikking over transportmiddelen om te waarborgen dat kwetsbare delen onbeschadigd geleverd kunnen worden. Hiermee nemen wij u het transportrisico uit handen en kunnen we garanderen dat goederen met een kritische leverdatum op tijd geleverd worden.

Uiteraard kunnen wij, indien gewenst, bodediensten inzetten.

 

Vragen?

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Of door gebruik te maken van het contactformulier.

* verplichte velden