Industrieel toeleverancier voor samengestelde producten uit dunne plaat en licht constructiewerk

Damman bestaat al sinds 1948 en al die jaren staat de klanttevredenheid voorop. We leveren samengestelde producten en assembleren constructies. Door 75 jaar ervaring zijn we een belangrijke kennispartner en ontzorgen wij onze klanten. Dat doen wij door een state of the art machinepark en door het constant ontwikkelen van kennis en kunde van onze medewerkers.

Waar zijn wij goed in?

Damman is specialist in productie van samengestelde plaatwerkproducten van ferro- en non ferro metalen. Alle producten worden conform klantspecificaties gemaakt. 85% daarvan is voor de industriële markt, waardoor we gewend zijn aan uiteenlopende voorschriften.

Bij Damman wordt extra aandacht besteed aan klant, collega en machinepark.

Allereerst hebben we veel aandacht voor u als klant. Wij werken met accountbeheerders, waardoor elke klant één vast aanspreekpunt heeft, van offerte tot levering. Met onze ervaring en expertises kunnen we klanten helpen met de beste oplossing, van engineering tot re-design. En we ontzorgen onze klanten door het totale proces, van idee tot eindproduct, uit handen te nemen.

We hechten ook waarde aan onze medewerkers. Allereerst door constante ontwikkeling van kennis en kunde. Daarmee blijven we vooroplopen en kunnen we innovatieve oplossingen bieden aan onze klanten. De stiptheid van onze medewerkers zorgt ervoor dat we zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Daar bent u als klant het meest mee geholpen.

We besteden ook veel aandacht aan onze machines. Met een modern en geavanceerd machinepark zijn we in staat om klanten goed en snel te helpen en state of the art oplossingen te bieden.

 

Geschiedenis

Op 1 augustus 1948 werd Damman opgericht in Den Haag. De oprichters waren de heer van Dam en de heer de Man. Damman is gestart met werkzaamheden als verspanen, ponsen, zetten en oppervlakte bewerking. Al vrij snel specialiseerde men zich in ponsen en zetten. Activiteiten die Damman nog steeds doet en waarin inmiddels een enorme expertise is opgebouwd. In de loop van de tijd maakten excenterpersen plaats voor CNC plaatverwerkende machines en verhuisde Damman van Den Haag naar Zoetermeer. Inmiddels is Damman doorgegroeid tot een modern metaalbewerkingsbedrijf, met geavanceerde en gerobotiseerde machines, waarmee samengestelde plaatswerkproducten geproduceerd kunnen worden.

 

Vragen?

Heeft u een vraag, opmerking of suggestie? U kunt contact met ons opnemen via onderstaande gegevens. Of door gebruik te maken van het contactformulier.

* verplichte velden