Producten voor diverse branches

Damman produceert producten voor diverse branches. Als het gaat om enkelvoudige- en samengestelde producten uit plaatdelen tot en met een plaat dikte van 6 mm, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We hebben inmiddels veel ervaring en kennis opgedaan in een aantal branches, waardoor u verzekerd bent van een korte time to market. Veel van onze opdrachtgevers komen uit de machinebouw, installatiebranche, electrobranche, procesindustrie en offshore-industrie.

Apparatenbouw

Deze branche wordt steeds complexer door de combinatie van mechanica, pneumatiek, elektronica, robotisering, hydrauliek, enzovoorts. Damman probeert de klant het mechanicaprobleem deels uit handen te nemen. Onze uiteenlopende productiemogelijkheden zorgen ervoor dat we een samengesteld product compleet afgewerkt en geassembleerd binnen de gewenste levertijd kunnen afleveren.

Elektrotechniek

Er zijn in Nederland nog veel ondernemingen die instrumenten en elektronische producten op de markt brengen. Hiervoor zijn behuizingen nodig, veelal van metaal.
Dit is meestal fijn en nauwkeurig werk, met meerdere op elkaar passende onderdelen en strenge uiterlijke eisen. Het perfect passend plaatwerk van Damman komt hier tot zijn recht. U kunt hierbij denken aan behuizingen voor computers, lessenaars, medische apparatuur, machineonderdelen, enzovoorts.

 

Installatiebranche

Damman maakt veel verschillende soorten beugels, steunen en behuizingen. Als er geen standaard oplossing voorhanden is bedenken we met u een maatwerk product. Klanten met goede en innovatieve ideeën helpen wij bij het vertalen van een maakbaar product. Lagere kosten, betere producten en snellere assemblage zijn daarbij het uitgangspunt.

Proces-Offshore

Ook de verwerking van de materialen en de bewerkingen zijn streng geregelmenteerd. Met name de traceability, lasprocessen en het testen ervan zijn erg belangrijk. Damman heeft verschillende lassers met diverse kwalificaties in dienst. We zijn verplicht deze kennis en kunde aantoonbaar op peil te houden. Onze visueel lasinspecteur ziet toe op de naleving van de vastgestelde processen en controleert het eindresultaat. Productie van leidingwerk, tanks en behuizingen (skids) zijn enkele voorbeelden.