Engineering

Bij Damman krijgt u advies op maat. Wij verdiepen ons in uw vraagstuk en door de inzet van onze diverse expertises, zoeken we naar de beste oplossing. 

Metaaluitdagingen

Wij zijn dagelijks met metaaluitdagingen bezig en hebben kennis van de uitgebreide technische mogelijkheden van metaal, normen en voorschriften in het algemeen en van ons machinepark in het bijzonder. Wij delen deze kennis graag met u.

Naast adviezen over de kwaliteit en design of redesign, adviseren we ook over mogelijkheden voor kostenreductie of voorkomen van verborgen kosten. We denken graag met u mee over de productdetaillering en kunnen u adviseren over efficiëntere productie, toleranties en afwerking. In uw innovatie doelstelling zult u streven naar een kwalitatief optimaal product, gunstige kostprijs en korte time to market. Damman wilt u daar graag bij helpen!

Volledig pakket van wensen en eisen

In samenwerking met u stellen we een volledig pakket van wensen en eisen op, die als basis gelden voor de engineering. Damman visualiseert uw ideeën en zet deze om in productietekeningen. Met onze kennis van productiemogelijkheden, materialen en afwerkingen kunnen wij uw productdetaillering optimaal uitvoeren.

Service aan onze klanten

Als service aan onze klanten zorgen wij voor een gedegen kwaliteitscontrole van al onze artikelen. Daarnaast kunnen we producten op locatie leveren.

Damman heeft de beschikking over transportmiddelen om te waarborgen dat kwetsbare delen onbeschadigd geleverd kunnen worden. Hiermee nemen wij u het transportrisico uit handen en kunnen we garanderen dat goederen met een kritische leverdatum op tijd geleverd worden.