Experts in metal since 1948
Over DammanWat kan Damman voor u betekenen?

Damman bestaat al sinds 1948 en al die jaren staat de klanttevredenheid voorop. Al jaren zijn we de specialist in het leveren van plaatwerk en het assembleren van constructies. Door onze ervaring hebben we ons ontwikkeld tot de ideale partner voor het produceren van al uw plaatwerk en lichte constructies.

Damman is een industrieel toeleverancier voor samengestelde producten uit dunne plaat en licht constructiewerk. We fabriceren samengestelde producten van koolstofstaal, roestvast staal en aluminium. Onze engineerafdeling helpt u met het optimaliseren van het basisontwerp. Onze goed opgeleide plaatwerkers en gecertificeerde lassers dragen zorg voor kwaliteitsproduct, zowel technisch als esthetisch. Damman levert een compleet afgewerkt en gemonteerd eindproduct conform de gestelde eisen.

We beschikken over een modern en geavanceerd machinepark, onontbeerlijk in de plaatverwerkende industrie. Het vakmanschap, de aandacht voor u als klant, de slagvaardigheid en stiptheid van onze medewerkers maken het verschil.


© 2021 Damman